Webinaari: Kasvua ulkoistetusta tuote­kehityksestä ja suunnittelusta

Tilaa webinaarin tallenne

* Pakolliset kentät

Kasvua ulkoistetusta tuote­kehityksestä ja suunnittelusta

 

 

 

Globaalin liiketoiminnan haasteet ajavat yritykset suunnittelemaan tuotteensa yhä nopeammin sekä entistä paremmiksi. Yrityksen kilpailukyvyn perustana tunnettua tuotekehitystä on ryhdytty ulkoistamaan entistä enemmän ja se on myös muuttumassa avoimempaan suuntaan (konsortiohankkeet, Hacathonit yms.).

Kovenevat markkinat edellyttävät entistä korkeampaa innovatiivisuutta yrityksen tutkimus ja kehitystoiminnoilta. Vahvan ja osaavan yhteistyöverkoston pitää pystyä tukemaan sitä. Tuotekehitysprosessi nähdään tiedon karttumisprosessina, jossa ulkoiset tekijät yhdistetään yrityksen sisäisten toimintojen kanssa. Ulkoiset tekijät helpottavat tiedon kulkua yrityksen sisälle ja näin rikastuttavat tuotekehitysprosessia.

Tuotekehitys on aktiivisesti reagoinut liiketoiminnan muutoksiin muuntautumalla vallitsevien tarpeiden mukaan. Ulkoistamisratkaisut koetaan nykyisin selkeästi suorituskykyä parantavana elementtinä. Yritykset ovat alkaneet hakemaan tuotekehityksestä syntyvää kilpailuetua omien resurssien tueksi yhteistyöverkostosta.

 

 

 

Ohjelma

  • Ulkoistuksen mahdollisuudet ja hyödyt​
    • Jyrki Loukola, Design Manager, Elomatic Oy
  • Tuotekehityksen kulku​
    • Mikko Miettinen, Design Manager, Elomatic Oy
  • Miten kasvua tuotekehityksellä?​
    • Rami Raute, Design Manager, Elomatic Oy

Esiintyjät

Jyrki Loukola, Design Manager

Suunnittelu-, tuotekehitys-, myynti- ja projektijohtamista yli 30 vuotta sekä laitevalmistajien että konsulttitoiminnan parissa

Mikko Miettinen, Design Manager

35 vuoden kokemus tuotekehityksestä ja tuotteiden siirrosta tuotantoon. Toiminut sekä laitevalmistajien että suunnittelu- ja valmistuspalveluntarjoajien eri tehtävissä.

Rami Raute, Design Manager

Tuotekehitys-, konseptointi- ja projektinjohtamiskokemusta yli 20 vuotta konsultointiliiketoiminnassa sekä kone- ja laitevalmistusteollisuuden parissa.